המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לערבב היטב בקערה גדולה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
ליצוק התערובת לתבנית אפיה ולכסות ברדיד אלומיניום.
להעביר התבנית לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ולאפות כ-35 דקות.
כמה דקות לפני סיום האפיה יש להסיר את רדיד האלומיניום, להשחמה יפה של הפשטידה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0