המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל המצרכים חוץ מהשוקולית
להוציא לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מהבלילה, ולהוסיף אליה את השוקולית.
לצקת את בלילת הגבינה לתבנית, מעל להוסיף את בלילת השוקולד, לערבב מעט בשביל ליצור צורות.
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 45 דקות, או עד שמזהיב.
לצנן ולקרר.
להגיש עם סירופ שוקולד, מייפל, דבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0