המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים תבנית פיירקס ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכסו את כל התחתית. ממליחים מעט ומפלפלים.
בקערה מערבבים את יתרת החומרים ומשטחים מעל תפוחי האדמה.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד אשר השכבה העליונה משחימה ונראית קראנצ'ית, כ-40 דקות לערך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0