המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים יחד את כל המרכיבים, משאירים מעט מהגבינה הצהובה להמשך, לפיזור מעל הפשטידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מוכנה, יציבה ופני המאפה זהובים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1