המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפרוס את תפוחי האדמה ואת הבטטות בפומפיה לפרוסות דקות (אפשר גם במעבד מזון).
לפרוס את הבצל לרצועות.
לערבב את כל הירקות ולהקפיץ מעט במחבת עם שמן.
לערבב בקערה ביצים עם אבקת מרק בצל, מלח ופלפל שחור.
להוסיף בטטות ותפוחי אדמה מוקפצים, לערבב ולהפריד את הפרוסות.
לחמם מעט שמן במחבת עם שוליים גבוהים, להניח את התערובת, לכסות את המחבת ולטגן על אש נמוכה 20 דקות.
להניח צלחת גדולה על המחבת, להפוך את הפשטידה, להחזיר למחבת ולטגן בלי מכסה עוד 15 דקות.
אפשר להוסיף לתערובת הביצים 1 מיכל גבינת קוטג'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0