מסדרים בפיירקס עמוק: תפוחי אדמה, ביצים ושמנת חמוצה, תפוחי אדמה, גבינה צהובה וחמאה, תפוחי אדמה, ביצים וגבינה בולגרית, אפשר להמשיך כך עד לגובה הפיירקס ולסיים בגבינה צהובה וחתיכות חמאה מעל. אני לא אכעס אם תשנו את הסדר...
שלב 3
0 דקות
אופים בתנור בחום של 160 מעלות בכלי פתוח עד להשחמה.
שלב 1
מתוך
3
את תפוחי האדמה והביצים מבשלים ופורסים לפרוסות.
שלב 2
מתוך
3
מסדרים בפיירקס עמוק: תפוחי אדמה, ביצים ושמנת חמוצה, תפוחי אדמה, גבינה צהובה וחמאה, תפוחי אדמה, ביצים וגבינה בולגרית, אפשר להמשיך כך עד לגובה הפיירקס ולסיים בגבינה צהובה וחתיכות חמאה מעל. אני לא אכעס אם תשנו את הסדר...
שלב 3
מתוך
3
אופים בתנור בחום של 160 מעלות בכלי פתוח עד להשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0