המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את תפוחי האדמה והבצל במחבת עם שמן ומרגרינה עד לקבלת רכות בתפוחי האדמה.
לקחת קערה ולהכניס את החומרים של הבלילה, לערבב היטב, לשפוך לבלילה את תפוחי האדמה והבצל, לערבב ולשפוך לתבנית.
לאפות כ-45 דקות בחום של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0