המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לריבועים, מטגנים ושמים בצד.
קוצצים את הביצים הקשות ושמים בצד.
קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד ריכוך. מוציאים ומועכים לפירה.
מוסיפים 3 כפות קמח תופח, 5 ביצים, ביצים קשות קצוצות ובצל מטוגן.
מתבלים בכף מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
משמנים תבנית בינונית ומכניסים לתנור לחום של 180 עד אשר הפשטידה משחימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0