המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה, מגרדים אותם בפומפייה דקה וסוחטים את הנוזלים.
מגרדים בצל בפומפייה עבה ומוסיפים.
מוסיפים קמח מצה, שמן, ביצים, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית 20X30.
מפזרים מעל חתיכות קטנות של חמאה. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אופים ב-200 מעלות כ-45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0