המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-200 מעלות.
להוציא את הגבעול הקשה מהתרד, לשטוף היטב במים קרים ולסנן.
לחתוך את עלי התרד לרצועות ברוחב של 10 מ"מ, בערך.
לפורר את הגבינה הבולגרית ולהוסיף לתרד, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבב.
להוסיף מלח ואת כוס הקמח, בהדרגה. לקפל בזהירות ובעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.
לצקת לתבניות משומנות ומקומחות ולפזר את גבינת הקשקבל המגורדת.
לאפות כ-10 דקות.
להנמיך את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות, ולהמשיך לאפות עד להזהבה והתייצבות של הפשטידה.
לצנן לפני החיתוך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0