אפשר ורצוי להשתמש בקרואסונים ישנים. חותכים אותם לרוחב כמו בהכנת סנדוויץ ומסדרים צפוף בתבנית חסינת אש, החלק הפנימי כלפי מעלה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את התרד בביצים, חלב ומרק בצל של אסם.
שלב 3
0 דקות
יוצקים מעל הקרואסונים ומשטחים באופן אחיד. מפוררים מעל את הגבינה. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות.
שלב 4
45 דקות
לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 45 דקות. ניתן להמיר את הגבינה ב-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, או פרוסות גבינת עיזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
אפשר ורצוי להשתמש בקרואסונים ישנים. חותכים אותם לרוחב כמו בהכנת סנדוויץ ומסדרים צפוף בתבנית חסינת אש, החלק הפנימי כלפי מעלה.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את התרד בביצים, חלב ומרק בצל של אסם.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים מעל הקרואסונים ומשטחים באופן אחיד. מפוררים מעל את הגבינה. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות.
שלב 4
מתוך
4
לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 45 דקות. ניתן להמיר את הגבינה ב-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, או פרוסות גבינת עיזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0