המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הפתיתים על פי ההוראות, שוטפים, מסננים ושמים בצד.
בסיר מטגנים את הבצל, בקערית קטנה שמים את כל התבלינים עם מעט השמן, מערבבים ומוסיפים לבצל המטוגן ומערבבים.
מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מעבירים לרוטב את הפתיתים, מערבבים ואוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0