המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפתיתים על פי ההוראות, שוטפים, מסננים ושמים בצד.
בסיר מטגנים את הבצל, בקערית קטנה שמים את כל התבלינים עם מעט השמן, מערבבים ומוסיפים לבצל המטוגן ומערבבים.
מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מעבירים לרוטב את הפתיתים, מערבבים ואוכלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0