המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות על האריזה.
מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים בשר טחון ומפוררים אותו למניעת היווצרות גושים, מטגנים עד לשינוי גוון הבשר.
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ושתי שיני שום ומערבבים טוב טוב, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, אורגנו וצ'ילי (אם רוצים - לא חייב) לפי הטעם.
מבשלים על אש קטנה בסביבות חצי שעה, עד לאידוי הנוזלים ומוסיפים את הפתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0