המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את רצועות העוף ברוטב סויה, דבש, שום כתוש, רוטב צ'ילי מתוק, ומשרים לחצי שעה.
מטגנים את חזה העוף עד להשחמה.
מקפיצים את הבצל הלבן עם 2 כפות שמן קנולה.
מוסיפים לבצל את הגזר, גמבה, כרובית, פטריות, סלרי ובצל ירוק ומקפיצים.
מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים הכל יחד כשבע דקות נוספות.
מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן, ומוסיפים לתבשיל.
טועמים ומשפרים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0