המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את השום והעגבניות, מטגנים מספר דקות עד התרככות קלה.
מוסיפים את הפתיתים לסיר, מערבבים ומוסיפים את המים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים, מכסים חלקית את הסיר, ומבשלים על אש קטנה במשך 6 דקות, תוך בחישה.
בסיום הבישול, מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום, מערבבים, מכסים את הסיר וממתינים 5 דקות לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0