המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסוטאז׳ (סיר רחב) ומטגנים את הבצל הקצוץ להשחמה יפה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים יחד כ-10 דקות, על אש בינונית.
בקערה נפרדת מערבבים את הכנפיים עם התבלינים ומעט שמן זית.
מערבבים היטב, מצפים את הכנפיים בכל התבלינים.
מוסיפים את הכנפיים לסיר וצורבים קלות, על אש גבוהה.
מוסיפים את הירק ומערבבים.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים כחצי שעה עם מכסה (אם שמים שוקיים אז 50 דקות).
פותחים את הסיר, מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
כשהתבשיל רותח מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עד שמוכן.
נותנים לסיר לנוח חמש דקות ומגישים. הכי כיף לסחוט מעט לימון בצלחת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0