המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים ע"פ הוראות היצרן.
הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
מוסיפים את רסק העגבניות ויוצקים מעט מים עד לקבלת מרקם נוזלי מעט.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב, מכבים את האש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0