המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים ע"פ הוראות היצרן.
הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
מוסיפים את רסק העגבניות ויוצקים מעט מים עד לקבלת מרקם נוזלי מעט.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב, מכבים את האש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0