המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית.
מוסיפים את הסילאן עד להשחמה ומוסיפים חבילת פתיתים, ממשיכים לערבב היטב. מטבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס, ומוסיפים כשתי כוסות מים רותחים.
מרתיחים על להבה גדולה ומנמיכים את האש, מבשלים כ-15 דקות על אש קטנה עם סיר מכוסה במגבת מטבח.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0