המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר את השום עם השמן.
מכניסים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים דקה.
מכניסים את רסק העגבניות ושופכים את השמנת לבישול.
מערבבים עד קבלת צבע אחיד והטמעות של רסק העגבניות בשמנת.
מתבלים את הפתיתים ומערבבים. ניתן להמיר את הזעתר בתימין. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0