המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את כל הרכיבים, חוץ מהטונה והפתיתים.
מביאים לרתיחה, לאחר שהמים רתחו מוספים את הפתיתים.
כשהפתיתים מתחילים להתרכך, מוסיפים את הטונה ומנמיכים את האש.
מורידים מהאש רק לאחר שהמים כמעט מתאדים לגמרי.
משאירים את הסיר מכוסה לכמה דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1