המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים.
מוסיפים את הפטריות והתיבול. מערבבים ומטגנים 2-3 דק'.
מוסיפים מים בגובה הפתיתים, ומביאים לרתיחה.
מורידים את האש למינימום, ומבשלים לפי ההוראות על האריזה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0