המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר ממיסים את החמאה ומטגנים את השום הכתוש.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים לטיגון קל של הפתיתים.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ 30 דק'.
מערבבים מידי פעם את הפתיתים שלא ידבקו לסיר, אם חסר חלב ניתן להוסיף עוד.
10 דק' לפני סיום הבישול יש להוסיף את התבלינים.
הפתיתים אמורים לצאת עם רוטב סמיך, אפשר להוסיף בסוף גבינה צהובה מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0