המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבצלים וקוצצים אותם. מטגנים בשומן עד שהם מזהיבים קלות.
מוסיפים את הפתיתים ובוחשים עד שהם מתכסים בשמן.
יוצקים מים, או מרק (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל, ומערבבים.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 6 דקות.
מכסים את הסיר ומניחים לפתיתים לנוח בסיר המכוסה לפחות 5 דקות נוספות לפני שמגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0