המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים שני ליטר מים בסיר, ממליחים, וברתיחה מוסיפים את הפתיתים מבשלים 6-8 דקות. מסננים.
מזהיבים בשמן זית בצל, ולאחר 2 דקות הזהבה מוסיפים שום קצוץ. לאחר הזהבה, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה.
בינתיים ממיסים חמאה במחבת, ומקפיצים עד הזהבה בלהבה גבוהה את הפטריות חתוכות לפרוסות (השמפיניון והפורטבלו). מוסיפים לשמנת הרתוחה, ומתבלים לפי הטעם.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-7 דקות. מוסיפים את הפתיתים, ומערבבים.
מבשלים 2 דקות נוספות, ומכבים את אש.
מוסיפים פרמזן מערבבים, ממתינים 5 דקות ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0