המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית לחתוך הכל לרצועות דקות. לאחר מכן בשלב הראשון לטגן את הבצל עד שיזהיב.
להוסיף את החזה עוף ולהמשיך לטגן עוד כ- 10 דקות.
להוסיף את כל הירקות מלבד הפטריות ולאדות עד שהכל מתרכך.
להוסיף את הפטריות ואת התבלינים (ניתן להמיר את הזעפרן ב-1/2 כפית כורכום). ולהנמיך את האש.
בסיר נפרד שמים מים וכף מלח. להביא לרתיחה ולהוסיף את הפתיתים. בישול קצר של 5 דקות עד שמתרככים מעט.
מסננים ומוסיפים לסיר עם הירקות, מערבבים את הכל ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0