המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן
מוסיפים את הפתיתים.
שמים מים לפי ההוראות של היצרן, ומוסיפים את רסק העגבניות.
מבשלים עד שהפתיתים מוכנים.
מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות והאריסה, מערבבים עד לקבלת למרקם אחיד ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0