המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה.
בסיר רחב על אש בינונית, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד שנוצרת עיסה אחידה. יוצקים בהדרגה את החלב החם, מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מוסיפים את שאר המרכיבים של הרוטב: חרדל הדיז'ון, שום, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה המגוררת ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את הפתיתים המבושלים ומערבבים עד שהם מצופים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
בהוראות ההכנה רשום שמוסיפים את החלב החם, אך ברשימת המצרכים לא רשום חלב חם. מה הכמות שצריךלהוסיף?
היי, תודה שהסבת את תשומת הלב, עכשיו מצוין. 2 כוסות. יום מקסים 💐
הצג מתכונים נוספים
הערות 1