המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשטוף במסננת את האפונה עד שתפשיר לגמרי.
לטגן בשמן את 1/2 הבצל ולהוסיף את הפתיתים.
לבחוש את הפתיתים בדיוק דקה וחצי. להוסיף 4 כוסות מים רותחים ואת כל האפונה, לערבב ולהביא לרתיחה.
לתבל ולהמשיך לבשל על להבה הכי קטנה, בסיר מכוסה כ-6 דקות. מבשלים בישול קצר ולא יותר, ע"מ שהפתיתים והאפונה יישארו שלמים.
חשוב: מידי דקה וחצי בערך, לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות . לכסות ולהמשיך לבשל.
להגשה בצל מטוגן: פורסים את הבצלים דק, מטגנים ב-2 כפות שמן עד שהבצל מזהיב .לערבב מדי פעם. סמוך להגשה לפזר מעל כל מנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0