המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן חם.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים כחמש דקות נוספות.
מוסיפים מים חמים על פי הוראות היצרן.
לאחר אידוי המים מוסיפים את קופסת הגזר ואפונה.
מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0