המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את רצועות חזה העוף בקורט מלח, קורט פלפל שחור, חצי כפית אבקת קארי וכפית פפריקה. מערבבים היטב ומשהים בינתיים במקרר או בצד.
שמים בסיר 2 כפות שמן, מוספים את הבצל ומטגנים קלות עד שיזהיב.
מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים לסיר את רצועות העוף תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו ומזהיב.
לאחר שהזהיב, מוציאים את כל מה שטוגן ומניחים בכלי נפרד.
שמים כף שמן במחבת. מומלץ להוסיף 2 כפיות סוכר חום. מערבבים ומוסיפים קוביות בטטה וגזר. מטגנים כ- 7 דקות תוך כדי ערבוב עד ריכוך קל.
בסיר נוסף מחממים כף שמן, מטגנים את הפתיתים, מוסיפים מים חמים לפי הכמות שכתובה ע"ג האריזה וממתינים כ- 5 דקות.
לאחר שהפתיתים מוכנים, מוסיפים למחבת את שאר הירקות ואת חזה העוף. מפזרים מעל כפית מלח גס, כפית פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית אבקת קארי וכורכום, ולבסוף מפזרים מעל את עלי הסלרי.
מטגנים עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0