המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים עם כפית מלח ושתי כוסות מים על אש נמוכה, עד שהמים נספגים.
מוסיפים 2 כוסות חלב תוך כדי בחישה ומביאים לרתיחה. כשהחלב מבעבע מנמיכים את האש, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
מגישים חם עם כף חמאה לכל סועד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1