המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים עם כפית מלח ושתי כוסות מים על אש נמוכה, עד שהמים נספגים.
מוסיפים 2 כוסות חלב תוך כדי בחישה ומביאים לרתיחה. כשהחלב מבעבע מנמיכים את האש, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
מגישים חם עם כף חמאה לכל סועד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ממש לא זה לא פייר אני הכנתי את זה וזה יצא לי לא טוב זה יצא מימי מידי
היי שנהב, מתנצלים על החוויה, אבל זה אמור לצאת נוזלי, כמו דייסה. יום נעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1