המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
1 .מבשלים את הפתיתים יחד עם החמוציות לפי ההוראות שעל השקית.
מזהיבים קלות את הצנוברים במחבת ללא שמן (זהירות, שלא יישרפו!).
מערבבים לתוך הפתיתים את הצנוברים הקלויים, הסלרי הקצוץ, מלח, פלפל וקליפת לימון. טועמים ומתקנים תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0