המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים לפי הוראות המופיעות ע"ג האריזה.
מחממים תנור לחום גבוה מאוד - 220 מעלות.
מסדרים את העגבניות בשכבה אחת בתבנית חסינת חום, יוצקים עליהן כף מהשמן, מפזרים את הסוכר, מעט מלח ומערבבים.
בתבנית נפרדת מניחים את הטופו, זורים מעל זעתר וכף מהשמן ומערבבים.
אופים את העגבניות והטופו כ-25 דקות.
מערבבים את הקישואים עם השום והשמן שנותר וצולים אותם על מחבת פסים.
מוסיפים לקערת הפתיתים את הלימון הכבוש, עשבי התיבול והקשיו ומערבבים היטב.
מוסיפים את העגבניות, הטופו והקישואים ומערבבים בעדינות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0