המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הפתיתים עם מעט כורכום למשך דקה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, המים הרותחים ומרק העוף.
מכסים את הסיר ומעבירים ללהבה נמוכה למשך כ-15 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0