המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או מכל יום אחר, כל סיר, כל רוטב. דגים, חריימה, קציצות, אדום, צהוב. מוסיפים 3 כוסות מים (בהתאם לכמות הפתיתים) ומרתיחים. כשהכל מבעבע מוסיפים 1/2 2 כוסות פתיתים ומבשלים עד שמוכן. אוכלים באותו הרגע. (אם רוצים לקדם מראש, אז מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים רק ברגע שרוצים לאכול). אם מכינים במקום, משתמשים במתכון של חן לסיר דגים.
להכנת סיר דגים: פורסים את הגמבה והגזר למקלות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית (בנדיבות). פורסים את העגבניות לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם השום. מתבלים בפפריקה, כורכום ומלח, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, פלפל החריף, 1/2 1 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהכל מתפרק.
מוסיפים את הדג ומכסים ויתרת הכוסברה. מבשלים כרבע שעה ומכבים את האש. מוסיפים את הפתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0