המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד לריכוך עדין,
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כדקה.
מוסיפים את התבלינים ומים עד לכיסוי הפתיתים.
מבשלים עד שהמים מתאדים והפתיתים רכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0