המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן זית את הבצל, הכוסברה והשום.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים בישול איטי עד שהפתיתים מוכנים.
מתבלים במעט מלח ופלפל.
מטגנים במחבת נפרדת את השעועית הירוקה עם שמן זית ומוסיפים מעט בזיליקום, פלפל ומלח.
מוסיפים את רצועות הפסטרמה ומערבבים.
מוסיפים את התכולה לפתיתים ומקפיצים כ-2-3 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1