המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין את הפתיתים לפי ההוראות על השקית
לערבב את הפרגיות עם 3 כפות שמן זית וכפית פפריקה ולשמור בצד.
לטגן את הבצל, להוסיף את הירקות ולהקפיץ עד שהם מתרככים.
להוסיף כף צ'ילי, מים ולתבל.
במחבת נפרדת לטגן את הפרגיות עד הזהבה
להוסיף הפרגיות לירקות, לבשל כשתי דקות ולבדוק טעמים.
להוסיף את הפתיתים המוכנים לתבשיל ולבדוק טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0