המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפרגיות עד שהן הופכות ללבנות.
מוסיפים את שאר הירקות, מטגנים מעט ומאדים בערך כעשר דקות.
מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים מים לפי ההוראות שעל גבי השקית.
מבשלים עשר דקות, מגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0