המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
מוסיפים את העגבניה והקבנוס (או הנקניקיות) ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות.
שופכים מים לפי הוראות היצרן ומוסיפים את אבקת המרק.
לאחר שהמים מצטמצמים מוסיפים את המלח, הפלפל והאורגנו.
כאשר הפתיתים מוכנים מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0