המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שטוח מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום על אש בינונית, עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כארבע דקות, עד שמשתנה צבעו והוא הופך לפירורים.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד הפתיתים, מביאים לרתיחה.
מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה עם סיר מכוסה. מערבבים מדי פעם.
בינתיים, מכינים פתיתי קוסקוס לפי הוראות היצרן.
מגישים מנות אישיות של פתיתים אפויים חמים ומעליהם את רוטב הבולונז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0