המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול על להבה גדולה יוצקים שמן ומטגנים את קוביות החצילים. מוציאים את החצילים ומניחים בצד.
מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את קוביות הקישואים ומטגנים מעט. מוסיפים את הגזר ומטגנים תוך ערבוב.
בסיר נפרד שמים 3 כפות שמן קנולה, מוסיפים פתיתים ומטגנים קלות.
מוסיפים לסיר הפתיתים את המים הרותחים (לפי ההוראות בגב האריזה) ואת התבלינים.
מסננים את החומוס מהנוזל, שוטפים היטב ומוסיפים למים.
מוסיפים את שאר הירקות מסיר הטיגון, ואת החצילים המטוגנים שהכנו מוקדם יותר.
מביאים לרתיחה, מכסים היטב, מנמיכים את הלהבה למינימום.
מבשלים על אש נמוכה עם מכסה, עד שלא נשארים מים בסיר.
מעבירים לצלחת הגשה יפה וגדולה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0