המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים מרווה ובצל סגול. מאדים 3 דקות. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הפתיתים המבושלים, ציר ירקות, בצל ירוק ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים שמנת ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל שחור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0