המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את הסלק, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהסלק מוציא נוזלים.
מוסיפים את הפתיתים, מטגנים תוך כדי ערבוב ומוסיפים את המים.
מבשלים את הפתיתים בלי מכסה למשך 5-6 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים עירית, צנוברים וגבינה בולגרית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0