מחממים בסיר כבד שמן זית, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כ-10 דק' עד שיזהיבו. בוחשים מדי פעם. מוסיפים בשר הטחון וחזה אווז מעושן ומטגנים עוד 5 דק'. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומוסיפים אורגנו ויין.
שלב 2
180 דקות
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-180 דקות, עד שמקבלים רוטב סמיך. במהלך הבישול מערבבים את הבולונז מדי פעם. מסירים מהאש, מוסיפים את הריחן ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת עמוקה מעט מהקוסקוס ומניחים מעל את הבולונז. מגישים עם יין אדום. טיפ: לשדרוג הקוסקוס הישראלי הוסיפו לקוסקוס המוכן בצל מטוגן בגוון זהבהב, מעט צנוברים קלויים והרי לכם שדרוג לקוסקוס גורמה אמיתי!
שלב 1
מתוך
3
מחממים בסיר כבד שמן זית, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כ-10 דק' עד שיזהיבו. בוחשים מדי פעם. מוסיפים בשר הטחון וחזה אווז מעושן ומטגנים עוד 5 דק'. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומוסיפים אורגנו ויין.
שלב 2
מתוך
3
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-180 דקות, עד שמקבלים רוטב סמיך. במהלך הבישול מערבבים את הבולונז מדי פעם. מסירים מהאש, מוסיפים את הריחן ומערבבים.
שלב 3
מתוך
3
מכינים את הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת עמוקה מעט מהקוסקוס ומניחים מעל את הבולונז. מגישים עם יין אדום. טיפ: לשדרוג הקוסקוס הישראלי הוסיפו לקוסקוס המוכן בצל מטוגן בגוון זהבהב, מעט צנוברים קלויים והרי לכם שדרוג לקוסקוס גורמה אמיתי!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0