המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים חם.
מחממים מחבת טפלון עם 1 כף שמן על אש בינונית נמוכה ומטגנים בו את הכבדים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
במחבת שנייה מחממים את יתרת השמן ומטגנים בו את טבעות הבצל כ-5 דקות עד הזהבה קלה.
מוסיפים יין, ציר, תבלינים ותוספות במידה ורוצים, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-4 דקות.
מוסיפים את הכבדים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מסדרים את המנה: מסדרים על צלחת ערמה של קוסקוס, עורמים מעליו את הכבדים, מקשטים בגרגירי רימון וכוסברה ומגישים חמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0