המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
לאחר מכן מוסיפים את הבשר, עד להשחמה מלאה.
מוסיפים את השום הקצוץ, עלי דפנה וחצי לימון סחוט.
מוסיפים את המים הרתוחים ומבשלים במשך כ-60 דקות, עד שעה וחצי בבישול אטי. בסיום הבישול, המים צריכים לכסות חלקית את הבשר.
בזמן שהבשר מתבשל, יש לחתוך/לקצוץ את כל סוגי הירק, תבלינים והטקמאלי (אם אין בנמצא ניתן להשתמש בכוס שזיפי מטלי או במיץ לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.)
בתום בישול הבשר, יש להוסיף את כל יתר המצרכים מהסעיף הקודם, ולהמשיך לבשל עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
לאחר 10 דקות לבדוק את טעם התבשיל ולתקן טעמים בפלפל ומלח.
בסיום תיקון התיבול, להוסיף את היין ולהמשיך לבשל על אש קטנה לעוד כ-5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0