המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר מים, סוכר מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח תופח ומערבבים בכף עץ, עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
מורידים מהאש ומחכים שיתקרר מעט. מעבירים לקערת המיקסר עם וו לישה, מערבבים ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
מעבירים את התערובת לשק זילוף.
מזליפים את הבצק דרך צנתר משונן על גבי מגש עם נייר אפייה, בשורות ארוכות. מקפיאים.
לאחר שהתערובת מתגבשת במקפיא, מסמנים בעזרת סכין חריצים לאורך השורות, כל 5 ס"מ. שוברים או חותכים את המקלות לפי הסימון.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה ומגישים.
מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0