המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר פסטה.
מבשלים את עלי הלזניה בנגלות קטנות (4-5 יחידות כל פעם), עד לריכוך.
מוציאים לצלחת משומנת ומזרזפים מעט שמן זית בין העלים שלא ידבקו. מצננים.
חותכים כל עלה לרצועות בעובי 2 ס"מ.
מחממים שמן בסיר טיגון, מטגנים את הרצועות ומצפים בסוכר.
הצעת הגשה – אורזים את המקלות בקופסא המקורית של דפי הלזניה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0