המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים יחד את המים, חלב, מלח וסוכר. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב עד שנספג.
מסירים מהאש, מצננים וכשהבצק פושר מוסיפים את החלבון.
מחממים את השמן לטיגון עמוק וכשחם - מזליפים לתוכו מהבלילה בעזרת צנטר עגול.
מוציאים כשמזהיב ומגישים עם אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0